Hotel Buchlov

Relax v srdci Slovácka

HODOKVASY POD HRADEM Zvěřinové speciality

23. až 26. 11. 2017

Jedna z nejtradičnějších a nejoblíbenějších akcí naší restaurace. Zvěřinové speciality v tradičních i originálních recepturách budete moci ochutnat již od čtvrtka. Pro sobotní večer připravujeme také oblíbený Večer s cimbálovou muzikou.

 

BUTTON Zvěřinky

HODOKVASY POD HRADEM Chutě a vůně slovácké kuchyně + domácí zabijačka

8. až 10. 12. 2017

Ve spolupráci s regionem Slovácko se naše restaurace podílí na projektu, který si klade za cíl prezentovat staré regionální receptury. Zajímavá a chutná jídla ze slováckého regionu budou doplněna o zabijačkové speciality, které k chutím a vůním Slovácka neodmyslitelně patří.


Ve spolupráci s regionem Slovácko se naše restaurace podílí na projektu, který si klade za cíl prezentovat staré regionální receptury. Zajímavá a chutná jídla ze slováckého regionu budou doplněna o zabijačkové speciality, které k chutím a vůním Slovácka neodmyslitelně patří.

NA ŠTĚPÁNA, NA BUCHLOVĚ OTEVŘENÁ BRÁNA – akce hradu Buchlov

26. 12. 2017

Už tradičně mohou návštěvníci oslavit druhý svátek vánoční na hradě Buchlově. Ve výstavních prostorách hradu bude připravena výstavu betlémů, každou celou hodinu je k vidění v nádvoří živý betlém s hranou scénkou klanění tří králů, pro děti je připravena dětská dílnička. Pouze jedenkrát v roce se otevírá pro návštěvníky budova purkrabství, kde ve vánočně vyzdobených prostorách uvidí, jak asi mohli vypadat vánoce u posledních majitelů hradu, u hrabat Berchtoldů. Každý návštěvník dostane pro zahřátí čaj z buchlovské Lípy nevinny, dále jsou připraveny zabijačkové speciality, vánoční punč na nádvoří a košt vína a medoviny v hradní vinárně.


Už tradičně mohou návštěvníci oslavit druhý svátek vánoční na hradě Buchlově. Ve výstavních prostorách hradu bude připravena výstavu betlémů, každou celou hodinu je k vidění v nádvoří živý betlém s hranou scénkou klanění tří králů, pro děti je připravena dětská dílnička. Pouze jedenkrát v roce se otevírá pro návštěvníky budova purkrabství, kde ve vánočně vyzdobených prostorách uvidí, jak asi mohli vypadat vánoce u posledních majitelů hradu, u hrabat Berchtoldů. Každý návštěvník dostane pro zahřátí čaj z buchlovské Lípy nevinny, dále jsou připraveny zabijačkové speciality, vánoční punč na nádvoří a košt vína a medoviny v hradní vinárně.

HODOKVASY POD HRADEM Z kuchyně hradních pánů

26. až 28. 1. 2018

Oblíbená Martinská husa a další speciality z drůbeže, doplněné o nabídku Svatomartinských vín, patří už k tradičním a velmi oblíbeným gastronomickým akcím. V rámci této akce nabídneme také zvýhodněný víkendový pobyt s programem.


 

Oblíbená kulinářská akce, kde chceme našim hostům přiblížit jídelníček hradních, či zámeckých, pánů z Buchlova a Buchlovic. Na jídelníčku nechybí vybrané pečínky z drůbeže, vepře či zvěřiny doplněné o netradiční přílohy a pochutiny.

HODOKVASY POD HRADEM Zvěřinové speciality

22. až 25. 2. 2018

Jedna z nejtradičnějších a nejoblíbenějších akcí naší restaurace. Zvěřinové speciality v tradičních i originálních recepturách budete moci ochutnat již od čtvrtka. Pro sobotní večer připravujeme také oblíbený Večer s cimbálovou muzikou.

HODOKVASY POD HRADEM Domácí zabijačka a zabíjčakové speciality

16. až 18. 3. 2018

Ve spolupráci s regionem Slovácko se naše restaurace podílí na projektu, který si klade za cíl prezentovat staré regionální receptury. Zajímavá a chutná jídla ze slováckého regionu budou doplněna o zabijačkové speciality, které k chutím a vůním Slovácka neodmyslitelně patří.


Na celý víkend pro Vás budeme připravovat a servírovat domácí zabijačkové speciality. V sobotním dopoledni se můžete přímo zúčastnit zabijačkových příprav, ochutnat ovar z kotle nebo si domů odvézt čerstvé jitrničky, tlačenku nebo škvarky. Zábavu zpříjemní harmonikář. Zabijačkové speciality doplněné o regionální dobroty si nenechte ujít v naší restauraci Pod Hradem .