Aktuální a budoucí akce

Pobytové, gastronomické a jiné časově omezené akce

CHUTĚ A VŮNĚ SLOVÁCKÉ KUCHYNĚ

1. až 30. 11. 2017 | Gastro akce

Restaurace Pod Hradem spolupracuje na projektu Chutě a vůně slovácké kuchyně.

Do pilotního projektu se zapojilo devět restaurací regionu, se kterými dlouhodobě spolupracuje Region Slovácko a může garantovat vysokou kvalitu gastronomie. Vybrané restaurace jsou označeny logem a nabízí ve svých stálých jídelních lístcích tradiční slovácké pokrmy.

v naší restauraci můžete ochutnat:
Slováckou bramboračku s hříbky
Šumajstr neboli manželsvo
Domácí patenty s mákem a povidlywww.kyjovskypatent.cz

Hodokvasy v podhradí – Víkend s chutěmi a vůněmi slovácké kuchyně 2017

Termín akce: připravujeme – předběžně listopad 2017

Mimo pokrmů ze standardního jídelního lístku můžete ochutnat několik speciálních jídel, které pro Vás budeme připravovat pouze tento víkend. Těšit se například můžete na zabíjačkové dobroty.