Gastonomické akce

Tematické speciality po celý rok

Hotel Buchlov – restaurace Pod Hradem pro Vás v průběhu roku připravuje cyklus gastronomických akcí pod názvem HODOKVASY V PODHRADÍ. Tyto akce probíhají převážně v podzimních a zimních měsících roku.

Pro rok 2017/2018 připravujeme:

 

HODOKVASY POD HRADEM Martinská husa + mladá vína

9. až 12. 11. 2017

Oblíbená Martinská husa a další speciality z drůbeže, doplněné o nabídku Svatomartinských vín, patří už k tradičním a velmi oblíbeným gastronomickým akcím. V rámci této akce nabídneme také zvýhodněný víkendový pobyt s programem.


Oblíbená Martinská husa a další speciality z drůbeže, doplněné o nabídku Svatomartinských vín, patří už k tradičním a velmi oblíbeným gastronomickým akcím. V rámci této akce nabídneme také zvýhodněný víkendový pobyt s programem.

HODOKVASY POD HRADEM Zvěřinové speciality

23. až 26. 11. 2017

Jedna z nejtradičnějších a nejoblíbenějších akcí naší restaurace. Zvěřinové speciality v tradičních i originálních recepturách budete moci ochutnat již od čtvrtka. Pro sobotní večer připravujeme také oblíbený Večer s cimbálovou muzikou.

CHUTĚ A VŮNĚ SLOVÁCKÉ KUCHYNĚ

1. až 30. 11. 2017

Restaurace Pod Hradem spolupracuje na projektu Chutě a vůně slovácké kuchyně.

Do pilotního projektu se zapojilo devět restaurací regionu, se kterými dlouhodobě spolupracuje Region Slovácko a může garantovat vysokou kvalitu gastronomie. Vybrané restaurace jsou označeny logem a nabízí ve svých stálých jídelních lístcích tradiční slovácké pokrmy.

v naší restauraci můžete ochutnat:
Slováckou bramboračku s hříbky
Šumajstr neboli manželsvo
Domácí patenty s mákem a povidlywww.kyjovskypatent.cz

Hodokvasy v podhradí – Víkend s chutěmi a vůněmi slovácké kuchyně 2017

Termín akce: připravujeme – předběžně listopad 2017

Mimo pokrmů ze standardního jídelního lístku můžete ochutnat několik speciálních jídel, které pro Vás budeme připravovat pouze tento víkend. Těšit se například můžete na zabíjačkové dobroty.

HODOKVASY POD HRADEM Chutě a vůně slovácké kuchyně + domácí zabijačka

8. až 10. 12. 2017

Ve spolupráci s regionem Slovácko se naše restaurace podílí na projektu, který si klade za cíl prezentovat staré regionální receptury. Zajímavá a chutná jídla ze slováckého regionu budou doplněna o zabijačkové speciality, které k chutím a vůním Slovácka neodmyslitelně patří.


Ve spolupráci s regionem Slovácko se naše restaurace podílí na projektu, který si klade za cíl prezentovat staré regionální receptury. Zajímavá a chutná jídla ze slováckého regionu budou doplněna o zabijačkové speciality, které k chutím a vůním Slovácka neodmyslitelně patří.