Gastonomické akce

Tematické speciality po celý rok

Hotel Buchlov – restaurace Pod Hradem pro Vás v průběhu roku připravuje cyklus gastronomických akcí pod názvem HODOKVASY V PODHRADÍ. Tyto akce probíhají převážně v podzimních a zimních měsících roku.

Pro rok 2017/2018 připravujeme:

 

HODOKVASY POD HRADEM Z kuchyně hradních pánů

26. až 28. 1. 2018

 

Oblíbená kulinářská akce, kde chceme našim hostům přiblížit jídelníček hradních, či zámeckých, pánů z Buchlova a Buchlovic. Na jídelníčku nechybí vybrané pečínky z drůbeže, vepře či zvěřiny doplněné o netradiční přílohy a pochutiny.

HODOKVASY POD HRADEM Zvěřinové speciality

22. až 25. 2. 2018

Jedna z nejtradičnějších a nejoblíbenějších akcí naší restaurace. Zvěřinové speciality v tradičních i originálních recepturách budete moci ochutnat již od čtvrtka. Pro sobotní večer připravujeme také oblíbený Večer s cimbálovou muzikou.

HODOKVASY POD HRADEM Domácí zabijačka a zabíjčakové speciality

16. až 18. 3. 2018

Ve spolupráci s regionem Slovácko se naše restaurace podílí na projektu, který si klade za cíl prezentovat staré regionální receptury. Zajímavá a chutná jídla ze slováckého regionu budou doplněna o zabijačkové speciality, které k chutím a vůním Slovácka neodmyslitelně patří.


Na celý víkend pro Vás budeme připravovat a servírovat domácí zabijačkové speciality. V sobotním dopoledni se můžete přímo zúčastnit zabijačkových příprav, ochutnat ovar z kotle nebo si domů odvézt čerstvé jitrničky, tlačenku nebo škvarky. Zábavu zpříjemní harmonikář. Zabijačkové speciality doplněné o regionální dobroty si nenechte ujít v naší restauraci Pod Hradem .