Jídelní lístek

Chuťovky k pivu a vínu

Domácí škvarková pomazánka zdobená červenou cibulkou s cibulovým chlebem 60,-
Teplé domácí škvarečky s nakládanou okurkou a cibulovým chlebem 60,-
Sýrové prkénko – variace sýrů zdobená hrozny, vlašskými ořechy a medem 115,-
Uzeninové prkénko – variace domácích uzenin (krkovice a bok, klobása, tyrolský špek) doplněná nakládanou zeleninou a pečivem 125,-
Teplé bramborové lupínky s domácím sýrovým nebo česnekovým dipem 55,-
Pražené solené mandličky 60,-

Předkrmy

Grilovaný kozí sýr balený ve slanině s rajčetem a bazalkovým pestem, bylinková bagetka 85,-
Hovězí tataráček z mladého býčka /pravá svíčková/ s variací topinek 205,-
Restovaná králičí jatýrka na másle s cibulkou a česnekem, s pečenými jablíčky a domácím chlebem 80,-

Polévky

Pomalu táhnutý hovězí vývar se zeleninou a domácími nudlemi 45,-
další domácí polévky dle denní nabídky

Domácí buchlovská kuchyně

Telecí karabáček pečený na červeném víně a kořenové zelenině podávaný se šťouchanými brambory 155,-
Konfitované kachní stehno s červeným moravským zelím, domácím špekovým knedlíkem a vídeňskou cibulkou 185,-
Hovězí guláš na rozmarýnu a šalvěji zdobený červenou cibulí a feferonkou s domácími bramboráčky 150,-
Pomalu pečená vepřová žebra marinovaná zauzenou paprikou a česnekem, s nakládanou zeleninou, jablečným křenem a česnekovým chlebem 175,-
Kuřecí křidýlka grilovaná v pikantní medové marinádě, s omáčkou z modrého sýra, grilovaným kukuřičným klasem a bylinkovou bagetkou 150,-
Posvícenské řízky (vepřové a kuřecí) obalované v bylinkové strouhance a kukuřičných lupíncích podávané s maštěným bramborem a petrželkou 150,-

Dobroty z grilu a pánve (á 200g)

Hovězí biftek z pravé svíčkové na karamelizovaných šalotkách s omáčkou z pravých lišek 265,-
Grilovaná vepřová kotleta podlévaná pivem s grilovaným palicovým česnekem 155,-
Filírovaná vepřová panenka grilovaná do růžova, podávaná s cibulovým chutney 160,-
Kuřecí stehenní steak marinovaný v černém pivě s omáčkou sweet chilli 145,-
Marinovaná kuřecí prsa s kůží (supreme) se zakysanou smetanou a bazalkou 145,-
Šťavnaté kousky z prasátka a kuřátka restované s cibulí, kukuřicí a žampiony 140,-

Rybí speciality

Losos na grilu marinovaný v bylinkovém pestu s vařenými brambory a koprovou redukcí 205,-
Filet z čerstvé sladkovodní ryby s bazalkovo-bramborovým pyré a grilovanou zeleninou 185,-

Bezmasá jídla

Parmazánové risoto zdobené grilovanou zeleninou 125,-
Gratinované brambory se smetanou a strouhaným modrým sýrem 115,-
Smažená loštická pochoutka (syrečky) v pivním těstíčku, podávaná s maštěným bramborem a petrželkou 145,-

Obědové zeleninové saláty

Rajčata prokládaná mozzarellou s bazalkovým pestem, podávaná s bylinkovou bagetkou 95,-
Míchaný zeleninový salát s hořčico-česnekovým dresinkem, s vařeným vejcem nebo grilovanými kuřecími kousky podávaný s opečeným toastem 125,- / 145,-

Jídla pro děti

Kuřecí plátek zapečený se šunkou a sýrem s maštěným bramborem 75,-
Špagety s rajčatovou omáčkou a bazalkou 60,-
Domácí pirohy plněné čoko-oříškovým krémem, sypané strouhaným tvarohem a cukrem, zalité rozpuštěným máslem 75,-

Přílohy

Grilovaná zelenina 50,-
Vařené brambory s máslem a pažitkou 35,-
Šťouchané brambory se slaninou a cibulkou 40,-
Gratinované brambory se smetanou 45,-
Steakové bramborové hranolky 40,-
Bramborové pečeňáky s cibulkou a slaninkou 50,-
Dušená jasmínová rýže 35,-

Moučníky

Domácí bramborové laty (placky) plněné povidly a mákem (1ks/2ks) 35,- / 55,-
Horké lesní plody s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou 50,-
Lívanečky s jahodami a čerstvou šlehanou smetanou 50,-
Dorty a zmrzlinové dezerty dle denní nabídky