Gastonomické akce

Tematické speciality po celý rok

Restaurace Hotelu Buchlov pro Vás v průběhu roku připravuje cyklus gastronomických akcí, které probíhají převážně v podzimních a zimních měsících roku.

Aktuálně pro Vás připravujeme:

 

Tradiční česká kuchyně z dob Magdaleny Dobromily Rettigové

24. až 26. 1. 2020

Dobré jídlo je jako umělecké dílo, musíte dokonale zvládnout řemeslo a pak ladíte do kulinářského zázraku.


U nás máte možnost ochutnat tradiční i méně tradiční recepty z dob Magdaleny Dobromily Rettigové. Pochutnáte si například na konfitovaném kachním stehnu, tradiční svíčkové na smetaně nebo staročeském jablkovém nákypu. Nenechte si ujít dobroty z naší kuchyně.

Dobrou chuť !

 

Doporučujeme rezervaci míst předem
Tel.: 776 466 674, 572 541 130