Gastonomické akce

Tematické speciality po celý rok

Restaurace Hotelu Buchlov pro Vás v průběhu roku připravuje cyklus gastronomických akcí, které probíhají převážně v podzimních a zimních měsících roku.

Aktuálně pro Vás připravujeme:

 

Zvěřinové hody

29. 11. až 1. 12. 2019

Jedna z nejtradičnějších a nejoblíbenějších akcí naší restaurace. Zvěřinové speciality připravené podle klasických i originálních receptur našeho šéfkuchaře budete moci ochutnat už od pátku. V sobotu se můžete těšit také na zábavu s harmonikářem.


Těšit se můžete na tradiční, ale i netradiční zvěřinové speciality buchlovského šéfkuchaře a vybraná vína nejlepších moravských vinařů.

V sobotu Vám bude k poslechu i tanci hrát od 17:00 harmonikář Jura Hilčer, vstupné je ZDARMA.

 

 

Doporučujeme rezervaci na tel. 776 466 674, 572 541 130 nebo na emailu .

Po dobu zvěřinových hodů nabízíme zvýhodněné ubytování se slevou 20% a privátní WELLNESS se slevou 10%.